گـــروه وکلای  هـمـا

 

مشاوره حقوقی و قبول دعاوی کیفری ، حقوقی و خانواده نفقه ، طلاق ، مهریه

طلاق توافقی ، حضانت ،چک ، سفته ، وصول مطالبات ، دعاوی ملکی  و املاک،

تنظیم لایحه دفاعیه  ، اظهارنامه ، صورتجلسات و انواع قراردادها و ...

 

توسط وکیل پایه یک دادگستری خانم و آقا در تهران و کرج و شهرستانها

          خط ویژه سراسر کشور :  09129401481--- 09129401482

Chart03

مشاوره حقوقی و قبول دعاوی کیفری ، حقوقی و خانواده ملک و املاک و ثبتی | وکیل مجرب پایه یک دادگستری در تهران و کرج و شهرستان ها مشاوره حقوقی تلفنی رایگان خط ویژه : 09129401482

مشاوره حقوقی سوالات حقوقی

 

در این مدتی که با موکلین محترم در ارتباط بودیم سوالات و مسائلی که در خیلی از مشاوره ها ی حقوقی تکرار شده اند و پر تکرار بوده اند را در پایین این متن آورده ایم. البته این نکته قابل ذکر است که معمولا توصیه می شود به صورت حضوری و یا حداقل تلفنی با وکیل پایه یک دادگستری مشاوره داشته باشید تا وی بتواند بهترین راهکار را برای مشکل یا مسائل شما داشته باشد. به سوالات ساده و پرتکرار و همچنین جواب کارشناسان مجموعه گروه وکلای هما دقت کنید.

 

سوال پیش آمده که اگر از کسی شکایت کنید و نتوانید جرم وی را ثابت کنید، او می تواند اعاده‌ی حیثیت کند و شما را محکوم کن.

 این یک باور غلط و از اشتباهات حقوقی است زیرادادگاه محل تظلم خواهی و رسیدگی به شکایات میباشد و این حق شماست که طرح شکایت کنید و وظیفه‌ دادگاه بررسی می باشد و عدم اثبات شکایت مسئولیت کیفری به وجود نمی‌آورد‌ مگر در شرایط خاص.

 

سوال بعدی این است که آیاد پدر و مادر یا یکی از آنها می‌توانند فرزند یا فرزندان خود را از ارث محروم کنند؟

پاسخ این سوال خیر است چراکه بر اساس قانون هیچ کس نمی‌تواند وارث خود را از ارث محروم نماید. البته وصیتنامه‌ متوفی تنها در مورد یک سوم میراث معتبر می باشد. اما در شرایطی که وارثی که مورث خود را به قتل برساند از ارث وی محروم خواهد شد.

 

سوال دیگر این است که موجب اشتباه حقوقی می شود اینست که اگر گواهینامه‌ رانندگی نداشته و بر اثر تصادف باعث مرگ کسی شوید مرتکب قتل عمد هستید. ابدا اینطور نیست چرا که رانندگی بدون گواهینامه تخلفی جداگانه و در مرجع دیگر رسیدگی می شود. اما تفاوت در اینجاست که اگر بدون گواهینامه باعث تصادف منجر به فوت شوید علاوه بر پرداخت دیه متوفی ، به حداکثر دوسال حبس محکوم می‌شوید.

 

یک باور دیگر وجود دارد که دیه‌ ماه‌ حرام دوبرابر است که البته این هم صحت ندارد. طبق قانون دیه در ماه‌های حرام فقط یک سوم بیشتر از سایر ماه‌ هاست. در برخی موارد پیش آمده که افراد فکر می کنند که ماه صفر هم ماه حرام است که این هم یک اشتباه حقوقی است و ماه های حرام عبارتند از  ذی القعده، ذی الحجه، محرم و رجب.

 

سوال دیگر که باعث اشتباه حقوقی شده و در مشاوره حقوقی زیاد پرسیده شده است این است که آیا حضانت فرزند همیشه با پدر است؟ پاسخ این سوال نیز خیر است. با توجه به شرایط فرزند حضانت وی تا هفت سالگی ، اولویت حضانت فرزند با مادر است. بعد از آن‌هم اگر پدر صلاحیت نگهداری از فرزند را نداشته باشد، حضانت به مادر سپرده خواهد شد.

برای یافتن پاسخ سوالات حقوقی و استفاده از مشاوره حقوقی به صورت حضوری و تلفنی با وکیل پایه یک دادگستری با گروه وکلای ما تماس بگیرید.

دفتر تهران :  09129401482


دفتر کرج:  09129401481

دفتر وکالت مرکزی : تهران ، صادقیه ستارخان ، پاساژ صدف

واحد   خط ویژه سراسر کشور:     همراه : 09129401482

کرج: پل آزادگان ، خ بخشداری مجتمع مهدی ، ط 6

واحد 39 -      02632203370 -- 09129401481

امروز 131

دیروز 959

هفته 2025

ماه 11783

کل 608481

تصویر نقشه


 

     کلیه حقوق این سایت محفوظ می باشد .