وکیل کانون وکلای تهران
اگر تصمیم دارید تا از مشاوره با یک وکیل سود ببرید بهتر است بدانید که بین وکیل پایه یک دادگستری از کانون وکلا و وکلای قوهی قضاییه تفاوتهایی وجود دارد.
برای اینکه بدانید وکیل دادگستری با وکیل قوه قضاییه چه تفاوتهایی دارد ابتدا باید بدانید که وکیل دادگستری چه مراحلی را برای اخذ مدرک خود را طی میکند
فردی که درس خود در رشته وکالت را در مرحله کارشناسی به اتمام می رساند و موفق به اخذ مدرک لیسانس از دانشگاه خود میشود، میتواند در آزمون وکالت کانون وکلا شرکت نماید. قبولی در این آزمون پایهی اخذ مدرک وکالت وی است. پس از آن زمانی میرسد که وکیل تازه کار در نزد یک وکیل با تجربه ۱۸ ماه به دوره کارآموزی میپردازد.چنانچه وکیل باتجربه از روند ارجاع و رسیدگی به پروانهها که از وظایف وکیلی است که طالب اخذ پروانه است رضایت کامل داشته باشد و به این نتیجه برسد که وکیل تازهکار آمادهی پذیرش موکل به تنهایی است، اجازه دریافت پروانه وکالت را صادر می نماید. پس از دریافت پروانه وکالت وکیل تازهکار اجازه دارد تا به دفاع از موکلان خود در پروندههایی که به وی ارجاع داده میشود بپردازد.
اما دانشجویان میتوانند پس از اتمام دوره کارشناسی خود در آزمون قوه قضاییه شرکت نمایند و چنانچه در این آزمون قبول شوند، کارآموزی خود را نزد وکیلی سپری میکنند که خود از وکلای قوه قضاییه هستند و پس از آن موفق به دریافت کرد پروانه وکالت خود میشوند.
وکیل پایه یک دادگستری
از تفاوتهای اصلی کانون وکلا و قو ه ی قضاییه این است که مرجع آزمون کانون وکلا قو ه قضاییه با یکدیگر متفاوت است. از تفاوتهای دیگری که میتوان به آن اشاره نمود، نحوه برگزاری آزمونهای این دو مرجع قضایی است. اما آنچه باید به آن توجه کنید این است که هر دو وکیل هم قو ه قضاییه و هم کانون وکلا، درس های یکسانی را خواندهاند والبته این تسلط آنها بر امور پرونده است که باعث می شود با یکدیگر متفاوت باشند.
09129401482